• Dekorative veggbilder som fotointeriør - finn julegavene her!
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Vipps
JULETILBUD: 20 % RABATT OG FRI FRAKT PÅ ALLE PRODUKTER UT 2020! KJØP NÅ OG BETAL OM 14 DAGER!

Fotointeriør

Fotointeriør er en betegnelse som benyttes på veggbilder trykket på spesielle materialer som fremhever bildets karakter på ulike måter. Dette er gjerne bilder trykket på aluminiumsplate, akrylplate, lerret, og MDF treplate. 

Aluminium

Veggbilder på plater av aluminium har en matt overflate som sørger for at det ikke blir gjenskinn. Alle detaljer blir da klare og bildet får et dempet uttrykk, som fremhever bildet som helhet. Aluminium egner seg godt til alle type bilder, men aller best til bilder som har duse farger og myke kontraster.

Bilder på aluminium lages i størrelser fra 30×40 cm til 80×120 cm og har en tykkelse på 3 mm.

Oppheng:

Bildet leveres med skjult veggfeste. 

Akryl

Den glatte og blanke overflaten på akrylglass gir bildet ekstra intensitet og dybde. Det gir en flott glans til bildene , som fremhever alle fargene. Akryl passer derfor ekstra godt til makro- og nærbilder.

Bilder på akryl lages i størrelser fra 30×40 cm til 80×120 cm

Du kan velge mellom 5 mm eller 10 mm tykkelse på glasset. Jo tykkere glass du velger, jo større dybdeeffekt vil det være. 

Motivet trykkes på baksiden. Det gjør at overflaten holder seg skinnende glatt, samtidig som det gir dybde til bildet. Alle akrylglass har polerte kanter, som betyr at kantene også er lite glatte og gjennomsiktige som overflaten.

Oppheng:
Bilder på akrylglass henges opp ved hjelp av fire veggfester i metall, slik at bildet blir hengende omtrent to centimeter ut fra veggen.

Lerret

Alle lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell metode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Materialet egner seg til alle typer bilder, men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer.

Kvalitet
Lerretsbilder kan du få i mange forskjellige størrelser. Bilder på lerret lages i størrelser fra 30×40 cm til 50×70 cm.

Lerretsmaterialet er 100% bomull og egner seg til alle typer bilder. Du kan også velge mellom å ha en 2 cm eller 4 cm dyp blindramme for å få de litt ut fra veggen.

Oppheng
Alle lerretsbilder leveres med en stålwire montert på baksiden for enkelt å kunne henges på en krok.

MDF-plate

MDF er dramatisk og røff

MDF er et tremateriale som egner seg godt til fotointeriør, da det ikke beveger seg. Materialet passer perfekt til å fremheve kontrasten i svarthvitt bilder eller bilder med dype, intense farger. For at fargene skal gjengis riktig, trykkes det først et lag med hvitt blekk i bunn før motivet trykkes på.

MDF leveres i kvadratiske og rektangulære størrelser fra 30×40 cm til 80×120 cm. MDF-platene har en tykkelse på 1 cm og leveres med sort kant.

Oppheng:
Bildet leveres med skjult veggfeste.
(NB! På grunn av tyngden leveres bildene i 60x90 og 80x120 med fire veggfester i metall i stedet for skjult veggfeste.)


Beskrivelsene er hentet fra vår leverandørs nettsted.